WRAP BIESLOOK CREAM CHEESE EN ROSBIEF

LUNCH I 1 portie

Wraps zijn de ideale vervanger of alternatief voor brood! Met het vullen van de wraps, voeg je gemakkelijk groentes toe. Hierdoor krijg je overdag al meer groenten binnen. Deze wrap combinatie van rosbief, spinazie, komkommer en bieslook-cream cheese is onwijs voedzaam, fris en smaakvol. Maak je de wraps van tevoren? Zelf bewaar ik wraps altijd in bakpapier of zilverfolie, zodat ze fris en lekker blijven in de koelkast tot de lunch. ENJOY!


Voedingswaarde per portie

443 kcal I 128 gram koolhydraten I 36 gram eiwitten I 17 gram vetten

PERCENTAGE VERHOUDING MACRO’S

 

INGREDIËNTEN

  • 1 spelt wrap 

  • 2el. cream cheese 

  • 6 stengels bieslook 

  • 10 gram verse spinazie  

  • 100 gram rosbief 

  • 4 schijfjes komkommer

  • Grof zeezout, verse peper

BEREIDING

  • Verzamel alle ingrediënten. 

  • Hak de bieslook fijn en meng deze met de cream cheese. 

  • Besmeer de wrap met de bieslook-cream cheese. 

  • Beleg vervolgens met spinazie, schijfjes komkommer en rosbief. Voeg zeezout en peper toe naar smaak. 

  • Rol de wrap op. Gebruik hiervoor een wrap techniek naar keuze. 

Vorige
Vorige

PEULVRUCHTEN SALADE MET GRANAATAPPEL, VENKEL EN HONING-MOSTERD

Volgende
Volgende

HALLOUMI COUSCOUSSALADE MET PEULVRUCHTEN