TOAST KIPROLLADE EN BIESLOOK CREAM CHEESE

LUNCH I 1 portie

Deze toast met kiprollade en bieslook-cream cheese is een hitje. Heerlijk fris, smaakvol en veelzijdig. De combinatie van groenten, kip en cream cheese maakt dat dit recept de bloedsuikerspiegel stabiel houdt, waardoor je langdurig verzadigd blijft. Kiprollade is hoog in eiwitten en mager vlees. Hierdoor krijg je in verhouding meer eiwitten dan vetten binnen. Een heerlijke eiwitrijke toast voor ontbijt of lunch. ENJOY!


Voedingswaarde per portie

288 kcal I 27 gram koolhydraten I 23 gram eiwitten I 9 gram vetten

PERCENTAGE VERHOUDING MACRO’S

 

INGREDIËNTEN

  • 1 desem toast 

  • 75 gram kiprollade

  • 5 gram verse bieslook

  • 1el. cream cheese 

  • 10 gram rucola 

  • 4 schijfjes komkommer

BEREIDING

  • Verzamel alle ingrediënten. 

  • Snijd een dikke snee desembrood en toast deze in een broodrooster. 

  • Hak de bieslook fijn en doe deze samen met de cream cheese in een schaaltje. 

  • Besmeer de toast met de bieslook cream cheese en beleg vervolgens met plakjes komkommer, rucola en kiprollade.

Vorige
Vorige

HALLOUMI COUSCOUSSALADE MET PEULVRUCHTEN

Volgende
Volgende

GRIEKSE SALADE MET LINZEN