KAASTOSTI MET KIMCHI EN BIESLOOK

LUNCH I 1 portie I 10 minuten

Kimchi is een gefermenteerde kool, spicy van smaak en goed voor de darmbacteriën. Verder zit kimchi boordevol vezels, vitaminen en mineralen. Super gezond dus! En daarom een ideale toevoeging aan je tosti kaas. Gebruik voor optimale smaak en een optimale tosi bite zuurdesembrood. Wil je (nog) meer groen toevoegen? Dit recept is ook lekker met koriander!  ENJOY!


Voedingswaarde per portie

327 kcal I 35 gram koolhydraten I 16 gram eiwitten I 12 gram vetten

PERCENTAGE VERHOUDING MACRO’S

 

INGREDIËNTEN

  • 2 sneetjes zuurdesembrood (100 gram)

  • 1 plak jong belegen kaas 

  • 2el. verse kimchi 

  • 5 stengels bieslook

BEREIDING

  1. Verzamel alle ingrediënten. 

  2. Beleg één snee zuurdesembrood met een plak kaas. 

  3. Verdeel de kimchi over de plak kaas en gebruik de andere snee zuurdesem als deksel. 

  4. Rooster in een braadpan, aan beide kanten 5-10 minuten goudbruin. 

  5. Hak de bieslook fijn en gebruik als finishing touch. 

    *Als je het proces van tosti maken wilt versnellen, gebruik dan een pan deksel die past op je braadpan.

Vorige
Vorige

FRISSE QUINOASALADE MET EDAMAME, KOMKOMMER, TOMAAT, KIPFILET, PETERSELIE EN BASILICUM

Volgende
Volgende

CRACKER HUMMUS, AVOCADO, GEITENKAAS, TOMAAT EN TUINKERS