REVIEWS

Wat andere over Sophisticated Health zeggen

"Ik heb al best veel diëten / methoden geprobeerd en voedingsadvies gehad. Wat het voor mij echt anders maakte met Sophie, is dat zij - op basis van het eetdagboek dat je zelf eerst een week bijhoudt - met adviezen kwam die écht bij mij passen. Sophie kijkt eerst goed naar je eetgewoonten, je valkuilen en slechte momenten. Ze had daarnaast goed door wat de ‘goede' dingen zijn die ik sowieso al lekker vind / van nature graag eet. Sophie kwam vervolgens met een advies wat voor mij niet eens zoveel veranderingen met zich meebracht, maar vooral handige tips en oplossingen voor mijn valkuilen. Het resultaat: -7,5 kilo, lekkerder in mijn vel en vooral: niet het idee dat ik aan het diëten ben en geen hongergevoel. Want dat is bij Sophie ook zo fijn: je mag gewoon lekker eten en genieten! Oh, en haar zelfgemaakte granola MOET je proeven.”

Bojoura (40)

"Ik heb twee maanden begeleiding gehad van Sophie bij Sophisticated Health. Ik stond honderd procent achter het feit dat ik wilde afvallen, fitter wilde worden en een andere kijk wilde hebben op het hebben van een gezonde levensstijl. Ik ben fit als het neerkomt op sporten, maar daarnaast heb ik weinig bij voeding stil gestaan. Ik ben voorheen meerdere afvalprocessen aangegaan, maar als ik op een gegeven moment stil kwam te staan, kwam ik telkens weer terug in mijn oude gewoontes. Sophisticated Health heeft mijn kijk op voeding veranderd door mij meer informatie te geven over voeding en het voor mij interessant te maken, dat mijn knop na twee weken al was omgezet. Door meer af te weten van voeding, het uit proberen van nieuwe gezondere recepten, werd ik bewuster van wat ik at en plande ik al mijn maaltijden in het weekend voor de week erop. Dit gaf mij rust voor in mijn werkweek. Sophie heeft mij laten inzien dat gezond eten ook erg smakelijk kan zijn en dat je op deze manier nóg meer geniet van een lekkere borrel en snack in het weekend. Ik heb tijdens dit proces geen seconde het gevoel gehad dat ik een afvaltraject volgde, maar juist het gevoel dat ik op een positieve manier aan mijn voedingsstijl werkte. Tuurlijk heb ik ook mijn ‘downs’ gehad, maar Sophie zorgde er altijd weer voor dat ik na een telefoongesprek of afspraak binnen een paar minuten mijn mindset weer kon omzetten. “Ik heb een doel en deze ga ik behalen”. En dat heb ik gedaan, maar zonder de inzet van Sophie was dit mij niet gelukt. Ik ben nu sterker dan ooit!"

Demi (23)

" Het zomer kookboek! Onwijs verrast! Lekkere recepten, handige tips en prachtige foto's. TOP BOEK. Dank je wel. Heel blij mee "

Nienke (21)

" Sophie is een lief, zorgzaam en begaan persoon. Ik voelde mij direct op mijn gemak tijdens het het intake consult. Dank zij haar heb ik vertrouwen in mijn lichaam en gaat afvallen vanzelf. Zonder dat ik daar te veel moeite voor hoef te zijn. Naast anders eten ben ik een stuk wijzer over voeding. Ik ben Sophie enorm dankbaar. "

Jonna (26)

" Omdat ik veel sport at ik te weinig, waardoor ik steeds meer afviel. Sophie heeft mij geholpen mijn voeding aan te passen, waardoor ik zowel fysiek als mentaal sterker werd. "

Job (31)

Ik ben via mijn werk in contact gekomen met Sophie. Voor mij was het belangrijk om mijn lichaam wat meer te begrijpen, want als 52 jarige vrouw zit ik midden in de overgang. Ik zag mijn lijf veranderen terwijl ik dacht dat ik gezond en gevarieerd at. Dat was frustrerend en ik snapte niet goed wat er aan de hand was. In een persoonlijk gesprek met Sophie heb ik gekozen voor een volledige gezondheidscheck waarbij mijn bloed werd onderzocht op voedingsallergieën, vitaminetekorten, spijsvertering en nog veel meer. Wat fijn om samen met haar deze ontdekkingsreis in te zetten. Tijdens de overgang is je lichaam keihard aan het werk en hebben suikers, koolhydraten, eiwitten en alcohol direct zijn weerslag op organen. Op basis van mijn uitslag heeft Sophie een aangepast voedingsschema gemaakt, ondersteund met de juiste mineralen en vitamines. Ik voel me fantastisch! Ik heb meer energie en er zijn wat extra kilo’s af, dat is altijd mooi meegenomen! Ik gun iedereen zo’n mooi proces en inzicht in hoe zijn of haar lichaam werkt. Dat werkt verhelderend en je kunt in 1 oogopslag zien welke organen harder dan gemiddeld moeten werken en wat je daaraan kunt doen. Binnenkort vertrek ik voor een maand naar Australië en ook dan staat Sophie voor me klaar om met me mee te denken welke vitamines en multi’s ik het beste mee kan nemen. Wat een fijne samenwerking! Dank lieve Sophie dat je mij zo goed hebt geholpen en hebt begeleid! We maken snel weer een afspraak om de waardes in mijn bloed opnieuw te checken!

Petra (55)